Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:
Ring til os:

  Tlf: 97 52 37 77

Mail til os:
post@wittebyg.dk

Her finder du os

Ågade 21
​7800 Skive

Witte Byg ApS

Witte Byg ApS blev grundlagt i 1996 af murermester André Witte, firmaet var i de første år et traditionelt murerfirma med varetagelse af alle former for murerarbejde. Firmaet har gennem årene udviklet sig, og idag varetager firmaet således både jord-, beton- og murerarbejde.

Som et led i udviklingen af Witte Byg ApS købte firmaet i 2008 Centrum Huse, som er et byggefirma med fokus på individuelle arkitekthuse og helårshuse. Se mere på www.centrumhuse.dk

Murermester André Witte har fra start satset på projektløsninger med stor ansvarlighed, sammenholdt med arbejde udført med den højest faglige standard, æstetik og kvalitet.

Vores kunder er i højsædet, vi gør alt hvad vi kan for at vejlede og hjælpe kunderne godt på vej, således kundernes behov bliver løst på den bedste håndværksmæssige måde. Den tætte personlige kontakt er lige så vigtig for vores arbejde som det er for kundens resultat.

Vi sætter en ære i at overholde de aftaler vi indgår med vores kunder, både når det gælder løsninger, priser og tidsfrister, således er nøgleord som tillid, effektivitet, punktlig og kvalitet en hel naturlig del af vores værdigrundlag.

Witte Byg Aps arbejder der hvor vores kunder har en opgave til os, vi varetager primært opgaver i Jylland og særdeleshed i Region Midt, men vores holdning er at vi ikke ser geografisk spredning af vores opgaver som en begrænsning.

​Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Witte Byg ApS

​​CVR: 35 64 82 32

Her finder du os

Ågade 21,

7800 Skive

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 52 37 77

​E-mail: post@wittebyg.dk